Aktif Eğitimciler Sendikası Afyonkarahisar Temsilciliği, 21 Temmuz Pazartesi günü ilde faaliyet de bulunan eğitim sendikalarının yönetim kurulu üyelerini Hünkar Salonunda iftar yemeğinde buluşturdu. Yemeğe Türk Eğitim Sen, Eğitim İş Sen ve Tem-Sen Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
İftar yemeğinde konuşma yapan Aktifsen Afyonkarahisar Temsilcisi Abdullah HATİPOĞLU: “ Sendikalarımızın çok değerli temsilcileri yemeğimize hoş geldiniz. Bizi kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Farklı düşüncede insanların bir araya gelmesinin zor olduğu bu günlerde farklı sendikaların beraber bir arada olmasının ülkemiz ve gelecek neslimiz için önem arz ettiğini düşünüyoruz. İnsanların kutuplaştırıldığı ve suni düşmanların oluşturulmaya çalışıldığı bir zamanda aynı ortamda bulunmayı da kendimiz açısından önemli buluyoruz.” Dedi.
ÖN YARGILI OLMAYACAĞIZ
Konuşmasını sürdüren HATİPOĞLU: “Biz Aktif Eğitimciler Sendikası olarak her zaman diyalog ve hoşgörüden yana olmayı ilke edindik. Önyargılarımızla hareket etmeyeceğiz. Araştırmadan, okumadan, düşünmeden, tanımadan veya tanımaya çalışmadan, peşin hükümle yıkıcı bir tenkit yapmayacak, doğruların yanında yer alacak, bize göre yanlış bulduğumuz şeyleri de yapıcı bir şekilde ifade edeceğiz. Düşüncelerimizi doğru buluyoruz ama tek doğrunun bizim düşüncelerimiz olmadığının da bilincindeyiz. Düşünceler ne olursa olsun, ülkemize fayda sağlayacak tüm projelerde, tüm eğitim çalışanları ve eğitim kurumları için atılacak her adımda desteğimizi azami ölçüde kullanacağımızı belirtmek istiyorum. Eğitimciler arasında kaynaştırıcı bir araya getirici ve yapıcı olacağız.Eğitimle ilgili tüm sorunlara karşı birlikte hareket etme düşüncesindeyiz. Amacı eğitim ve eğitimciler olan herkes ile dialog içinde olmayı hedefliyoruz. ” dedi.
Her alanda birlik ve beraberliğin önemli olduğu ancak eğitim gibi tüm vatandaşlarımızı çok yakından ilgilendiren bir alanda birlikteliğin daha da önemli olduğunu hatırlatan Abdullah HATİPOĞLU İftar yemeğine katılan katılımlarından dolayı teşekkür etti.
UZATILAN ELİ TUTACAĞIZ.
Yemeğe katılan Tem-Sen Temsilcisi Süleyman AKSOY da uzatılan eli tutacaklarını belirterek böyle bir organizasyondan dolayı teşekkür etti. Türk Eğitimsen Şube başkanı Nizamettin ŞENOL ve İftar yemeği için teşekkür etti ve Aktif Eğitimciler Sendikası yönetimine başarılar diledi
Editör: Haber Merkezi