Ak Gençlik Üniversite Öğrencilerini Yalnız Bırakmıyor
AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları tarafından üniversiteleri yeni kazanan öğrencileri karşılama günleri bu yıl da devam ediyor.
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi girişinde karşılayarak, açtıkları stantda hem Afyon ‘u tanıtılar, hem de kayıt ve barınma konularında rehberlik ettiler.
Çeşitli illerden Afyonkarahisar ‘a gelen öğrencileri AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları ‘Biliyoruz Gurbette İlk Gün Zordur Yalnız Değilsin ‘stantları ile karşıladı.Duraklarda ise Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Zafer Çubukçu ‘nun gençlere mesajı sticker haline getirilip asıldı.
Üniversite ‘ye gelen öğrenciler ve aileleriyle birebir ilgilenen İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım ÇENGEL “Üniversitemizde kayıt dönemi haftasındayız. Afyonkarahisar ‘ımıza gelen yeni öğrenci kardeşlerimizi ‘Gurbette İlk Gün Zordur Yalnız Değilsin’ sloganıyla Afyon Kocatepe Üniversitesinde karşılayarak akıllarına takılan her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz.Öncelikle gelen arkadaşlarımıza Üniversite için Afyonkarahisar ‘ı seçtikleri için teşekkür ediyor, Afyonkarahisar ‘ımızı tanıtan açıklamalarda bulunup ulaşım , yaşam ve sosyal hayat hakkında bilgiler veriyoruz. Yaptığımız faaliyetler hakkında tanıtım broşürleri dağıtıyoruz. İstedik ki kardeşlerimiz üniversite hayatına attıkları ilk adımda şehrimizde yabancılık hissetmesin.Bu ilk gününde onlara Afyonkarahisar’ımızın güler yüzü ve sıcaklığını hissettirmek istedik.Bu çalışmamız üniversite kayıt süresince devam edecektir.”dedi.
Editör: Haber Merkezi