ASLAN'IN 23 NİSAN ULUSAL EGMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 23 Nisan tarihinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunun ilk adımı olduğunu söyledi.
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşının, Ulusumuzun büyük özverisi ve kararlılığıyla zafere ulaştığını kaydeden MHP İl Başkanı Aziz Aslan, "Bu zaferle tam bağımsız, ulus egemenliğine dayanan, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlamıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ve Cumhuriyet yönetiminin yaşama geçirilmesi amacıyla atılmış bir adımdır. Türk Ulusu, kendisini yok saymak isteyenlere, yurduna göz dikenlere tarih önünde en güzel yanıtı vermiştir." dedi.
Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesinin çocuklara ve gençlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğunun altını çizen Aslan, "Kuruluşunun 94. yılını kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün de demokrasimizin, milli devletimizin ve geleceğimizin en büyük güvencesidir. Bu güvencenin toplumsal ve en temiz kaynağı ise pırıl pırıl çocuklarımızdır. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür." dedi.
AZİZ ASLAN
           MHP İL BAŞKANI
 
 
Editör: Haber Merkezi