ÇOBAN: SANAYİCİ VE İŞADAMLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni dönemde de sanayici ve iş adamlarının yanında olacaklarını kaydetti.
Başkan Çoban, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) iş adamlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Çoban’ın yanı sıra Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve çok sayıda sanayici katıldı.
Etkinlikte konuşan OSB Başkan Yeşilay, 2009 yılında seçilen Burhanettin Çoban’ın 5 yıllık süreçte OSB’ye her zaman destek verdiğini, yeni dönemde de bu desteklerin devam etmesini istediklerini söyledi.
Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, yeni dönemde OSB’nin alt yapı ve üst yapı çalışmalarına destek vereceklerini ifade etti. Çoban, bu çalışmaların belediyenin yetki ve sorumluklarının dışında kaldığını, ancak buna rağmen OSB’ye ve OSB’li müteşebbislere destek vereceklerini de sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi