Fatih Portakal Afyon’a geliyor
Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği ve Afyon Kariyer Merkezi İş birliği ile organize edilen Etkili İletişim, Beden Dili, Toplum Önünde Konuşma ve İnsanları Etkileme Sanatı ile ilgili eğitimleri vermek üzere, ünlü televizyon spikeri Fatih Portakal, 26 Ekim Pazar günü Afyonkarahisar’a geliyor. 

Konuyla ilgili, programı düzenleyen Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kariyer Genel Koordinatörü, İlyas Kaan Taytak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Taytak ifadelerinde:Derneğinimiz, faaliyetlerdeki amacımız gençlik ve toplum odaklı projeler yürütmektir. Halkımız için hizmetin en iyisini yapılmasını hedeflemektir.
Eğitimleri yapmaktaki amacımız, alanında uzman kişileri Afyonkarahisar’da ağırlamak ve halkımızla buluşturmak ve uzmanlık alanlarındaki bilgileri toplumu anlatmalarını sağlamaktır. Öncesinde ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir ile Etkili iletişim, diksiyon ve beden dili ile ilgili eğitimleri vermek üzere, ilimizde konuk ettik. Bu dönem ise FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal ile halkımızla buluşturarak gençlerimizin iş konularında ve kariyer hedeflerinde, kendilerini geliştirme ve hayatlarındaki başarıyı yakalamaları adına, büyük etken olacağını düşündüğümüz, etkili iletişim, beden dili, toplum önünde konuşma ve insanları etkileme sanat konuları altında, bir eğitim programını, gerçekleştirmeyi karar verdik dedi.
Editör: Haber Merkezi