FRİGKÜM Encümen toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı.

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği (FRİGKÜM) temmuz ayı encümen toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı.
Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın başkanlığında Afyonkarahisar Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya, Afyokarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, il genel meclisi başkanları, il genel meclisi üyeleri, il özel idaresi genel sekreterleri ve müze müdürleri katıldı.
Vali Yılmaz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, birliğin her ay periyodik olarak encümen toplantısı yaptığını, temmuz ayı toplantısına ise Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yaptığını ifade etti. Vali Güner’e Afyonkarahisar’daki görevinde başarılar dileyen Yılmaz, şunları kaydetti:
“Meslektaşım Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlaması bizleri çok sevindirdi. Kendisinin başarılı çalışmalarını daha önceden de biliyorduk. İnanıyorum ki Afyonkarahisar Valiliği süresince de bu başarılarını devam ettirecektir. Bunu da Kütahya ve Afyonkarahisar’ın ortak çalışma ve projelerinde en iyi şekilde göreceğiz. Afyonkarahisar’da yaptığımız FRİGKÜM Birliği Encümen toplantısının hayırlara vesile olmasını diler, bölgenin tanıtılması adına birçok kazanımlar elde etmesine katkıda bulunmasını temenni ederim.”
 
Editör: Haber Merkezi