Özdilek Kavşağı Yine Kilitlendi!.. Çözüm?!.
Kocatepe Gazetesinden Kurtoğlu, her tatil öncesi ve sonrası özdilek Kavşağında yaşanan sıkıntıyı yazdı. Kurtoğlu, yazısında çözümün çok zor olmadığını ancak Erkmen Belediyesinden adım atılmasının beklendiğini kaydetti.
Her tatil öncesi ve sonrası yaşanan sorun için Erkmen Belediyesi gibi küçük bir kasaba belediyesinden adım atılmasının beklenmesi ve sorunun çözümü için ortaya irade konmayarak sorunun çözümünün Merkeze bağlı küçük bir kasaba belediyesine bırakılması hayretle karşılandı.
İŞTE KURTOĞLU’NUN YAZISI!..
Hemen hemen her tatil döneminde yoğunluk yaşanan Özdilek kavşağı artık hafta sonları bile tıkanmaya başladı. Dün yine böyle günlerden biriydi. Bölgedeki alışveriş merkezlerine, tesislere, düğünlere ya da köylere gitmek isteyenler saatlerce trafikte kaldı. Trafik artık bu bölgede akmıyor, yollar, kavşaklar yükü kaldırmıyor. Biz ise hala yeni çözüm üretmekten imtina ediyoruz. Servis yollarının açılması için Erkmen Belediyesi’nin adım atmasını bekliyoruz. Çözüm aslında zor değil ama, taşın altına elini kim sokacak bakalım?…
Editör: Haber Merkezi