YURDUNUSEVEN, SÜRPRİZ DEĞİL..
Gece geç saatlere kadar çalışan Ak Parti Genel Merkezi 5 ile yeni başkanlar atadı.
Afyon’a il seçim işleri başkanı Avukat İbrahim Yurdunuseven atandı..
Dün akşam mülakata gelen Mustafa Kardaş, Ahmet Yeşilırmak, Avukat Fatih Beder ve Avukat İbrahim Yurdunuseven ile teşkilat başkanlığında kısa görüşmeler yapıldı.
İl başkanlığı için son kararı Genel Başkan Tayyip Erdoğan verdi.
Kamuoyunda beklenti: Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eski milletvekili Ahmet Koca’nın desteklediği Mustafa Kardaş’ın il başkanı olmasıydı.
Ancak; Mustafa Kardaş’ın, kısa süre öncesine kadar cemaatle iç-içe olduğu iddialarının genel merkeze rapor edildiği söylendi.
Bir belediye meclis üyesinin, genel merkez yetkililerine yazdığı ve belgelendirdiği mektubun da, dikkate alındığı belirtildi.
Öte yandan; Avukat Fatih Beder ve Ahmet Yeşilırmak’ın iki ayrı gurup tarafından desteklenmesi, tarafsız görünen İbrahim Yurdunuseven’in öne çıkmasında büyük etken olduğu ifade edildi.
******** 
Mehmet Zeybek’in İl başkanlığından alınmasına öncü olanların hevesleri kursağında kaldı..
Mehmet Zeybek’in istifasıyla 2015’de yapılacak olan milletvekili seçiminde adaylıklarını kesin gözüyle görenler, İbrahim Yurdunuseven’in atanmasından sonra, ne düşünürler bilemem…
Muhtemelen bu atamaya en çok üzülenlerin başında: Kadın kolları başkanı Hatice Dudu Özkal’la, eski milletvekili Ahmet Koca gelir..
Bolvadinli hemşerileri Mustafa Kardaş’ın il başkanı olacağına kesin gözle baktıkları iddia edilen siyasilerin yolları açık olsun..
İbrahim Yurdunuseven’e yeni görevi hayırlı olsun…
*********  
Afyon’da 7-8 yıl öncesine kadar, uygunsuz kaset sattığı, elindeki telsiz cihazıyla kadınların-kızların telefonun dinlediği, dallama adam, bugün büyük para sahibi olunca kendini nimetten saymaya başlamış..
Ey oğlu, oğlu…
Başın ayrı kıçın ayrı oynuyor…
Ağzından çıkanlara dikkat et…
Editör: Haber Merkezi