Bolvadin' de Peygamber Sevgisi Festival Alanına Taştı
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Horan Parkı festival alanında bir program düzenlendi.
Bolvadin İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, hüzün ve coşkunun bir arada yaşandığı etkinliğe, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin İlçe Müftüsü Muammer Kavşak, Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği duygulu anların yaşandığı programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Bolvadin İlahi Grubu, okuduğu birbirinden güzel ilahilerle manevi bir hava kattı. Zaman zaman katılımcılarında iştirak ettiği ilahiler hep bir ağızdan coşku ile okundu.
Programda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Damar'da Hz. Muahmmed'in hayatı ile ilgili bilgiler verdi.
Etkinlikte ilçede Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Program sonunda Emekli Din Görevlisi Abdül Vahap Horansuyu tarafından yağmur duası yapıldı. Halka Kutlu Doğum pilavı ikramı yapıldı
Editör: Haber Merkezi