‘’ONLAR YALNIZ DEĞİL’’
Üniyurt sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Üniyurt Özel Öğrenci Yurtları Öğrencileri ve Yönetimi Bolvadin Mehmet Akif Ersoy çocuk esirgeme kurumunu ziyaret etti.
05 Nisan 2014 tarihinde 20 öğrenci ve 4 yönetici ile çocuk esirgeme kurumu öğrencilerini ziyaret edilip toplu olarak düzenlenen doğum günlerine katıldılar. Üniyurt öğrencileri çocuklarla buluştuğunda müthiş heyecanlılardı. Her birine ayrı ayrı sarılıp, dünün ve yarının kıvılcımlarını yaktılar.
Üniyurt öğrencileri kendi aralarında topladıkları para ile çocukların ihtiyaçlarını karşılayıp hediyelerini dağıttılar.Çocuklar mutluluklarını yine Üniyurt öğrencilerine sarılarak paylaştılar. Gönüllerince dans edip, pastalarını yediler.
Üniyurt Yöneticileri Çocuk esirgeme kurumu Müd. Yardımcısından çocukların genel durumu, gelecek planları ve eğitimleri hakkında bilgi istediler. Müd. Yardımcısı Ali Bey, konu hakkında genel bilgi verip, Çocuklarından ayrılmak istemediklerini ancak ileriki günlerde Sevgi Evlerine çıkacaklarını bildirdi.
Çocukların Üniyurt öğrencilerinden ayrılıkları zor oldu. Üniyurt Halkla İlişkiler Uzmanı Şehriban Koluaçık; “ Bugün de yarında çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edip, maddi ve manevi olarak desteğimizle hep yanlarında olacağız ” diye belirtti.
Editör: Haber Merkezi