PEKTAŞ: “KONGREDE YİNE ADAYIM.”
Bolvadin Adalet ve Kalkınma Partisinin İlçe Başkanı Musa PEKTAŞ, yaptığı açıklamada İlçe Kongresinde aday olacağını açıkladı.
Bolvadin'in siyasette beklentilerine cevap vermesinin ancak AK Parti Hükümeti ile sonuç alınacağını belirten Musa Pektaş, gazetemiz sahibi Kadir Kalay'ın “Tekrar başkanlığa aday mısınız?” sorusuna “Ben bugüne kadar Bolvadin'e hizmet edilecek pek çok görevde bulundum.Parti Başkanlığı da bu görevlerden birisidir. İlçemehizmet edebilmek için evet tekrar adayım” dedi.
Parti binasında bir toplantı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı 26 Ekim Pazar günü köy, kasaba ve ilçe delegelerini belirleyecek seçimi yapacaklarını, 30 Kasım 2014 tarihinde ise ilçe kongresini tamamlayacaklarını söyledi.
Basın AçıklamasındaMusa Pektaş satır başları olarak şu ifadelere de yer verdi.
•Alkaloid Fabrikasında işçi alımı şu anda durdurulmuş durumda. Yeni bir alım olursa gereğini yapmaya çalışırız.
• Emirdağ-Bolvadin- Çay çevre yolu ihale edildi. Kızılırmak şirketi ihaleyi aldı. Duble yolun yapım çalışmaları başladı.
• Doğalgaz konusunda çalışmalar devam ediyor. İnşaallah Kemerkaya yolundaki organize sanayi bölgesine kadar götürülmesi düşünülüyor.
- Şu anda 4800 partimizin üyesi var. Delege seçimlerinden sonra 30 kasım tarihinde kongremizi
yapacağız.
• 400 kişilik cezaevi ile ilgili görüşmeler yapıyoruz.Onu da develi bölgesinde belirlenen araziye yapmayı hedeflemekteyiz.
• Eber Gölü ve Kırkgöz Turizm Bölgesi projesi bizim önem verdiğimiz bir hizmettir. Bu konunun ısrarla takipçisi ve sonuçlandırıcısı olacağız.
• Alkaloid fabrikasına 40 tane teknik ve tekniker personeli alımı yapılacak. Bu alımlar KPSS esas alınarakgerçekleşecek.
• Belediyemiz yeni binasına taşınacak. Yapılmış bir binayı hizmet eden bir kurum haline getireceğiz.
Bolvadin Yenises
Editör: Haber Merkezi