Cumhuriyet Bayramı Dinar’da Coşkuyla Kutlandı
Cumhuriyet Bayramı’nın 91. Yıl dönümü kutlamaları Dinar’da yapıldı. Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak ve Belediye Başkanı Saffet Acar Dinar İlçe Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.
Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından ilçe şehir stadyumunda resmi kutlama töreni devam etti. Karaman’da bir maden ocağında 18 kişinin mahsur kalması nedeniyle Halk Oyunları Gösterilerinin iptal edildiği programda, İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı öğrencilerin ve Dinar Halkı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.
İlçe stadyumunda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştiren Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Bugünkü nesillerin Cumhuriyetimizin önemini çok iyi anlamaları gerektiğine vurgu yaptı.
İlçe stadyumunda düzenlenen resmi kutlama programı tören geçişi ile devam etti. Orta okul ve lise öğrencileri tarafından 29 Ekim için şiirler okundu. Dinar Belediye Bandosu’nun özel bir gösteri yaptığı program, sportif faaliyetlerin sunulması ve akabinde ödül töreni ile sona erdi.
Editör: Haber Merkezi