DİNAR BELEDİYE BANDOSU BODRUM’DA İLGİ ODAĞI OLDU
Dinar Belediyesi Bandosu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un davetiyle Bodrum’da her yıl düzenlenen Bodrum Cup yelken yarışları festivaline katıldı.
Bodrum Belediyesi destekleriyle düzenlenen, Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen ve yürütülen 26. Bodrum Cup yelken yarışları bu yıl rüzgâr olmadığından dolayı iptal edildi. Yat yarışı rüzgar olmadığından dolayı bu yıl dördüncü kez iptal edilince, yarışmacılar ve etkinliğe katılanlar Dinar Belediye Bandosunun çaldığı parçaları dinledi.
DİNAR BANDOSU COŞTURDU
Hakem heyeti tarafından yelken yarışması dördüncü kez iptal edildi. Yatların arasında dolaşan Dinar Bando takımı çaldığı şarkılar ve marşlar ile yarışmacıları coşturdu. Yöresel türküler çalan bando ekibi, çökerteme türküsünü çalarak yarışmacılara zeybek oynattı. Dinar Belediye Bandosu, Bodrum’da yerel ve ulusal basının da gözdesi oldu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, festival etkinlikleri için bando takımını ilçelerine gönderen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür etti. Başkan Kocadon, 2015 yılında 27. düzenlenecek olan Bodrum Cup Yelken Yarışlarına tekrar katılmaları için istekte bulundu. Ayrıca Kocadon, Bando Şefi Gazi Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi