Dinar’da Ak Parti Delege Seçimi 
Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Başkanlığı delege seçimi çok yoğun bir katılım ile Park Ala Seminer ve Toplantı Salonunda yapıldı. İki gurup ve iki ayrı delege listesi şeklinde yapılan seçimler gergin başladı. Delege pusulaları yüzünden bazı tartışmaların çıktığı seçimlerde Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Başkanlığa aday olan Fahrettin Zobalı birer konuşma yaparak üyeleri sakinleştirdi.
Dinar’a bağlı 60 köy, iki kasaba ve merkeze bağlı 28 merkez mahallede yapılan delege seçimlerinde 400 yeni delege belirlendi.
Ak Parti İzmir Milletvekili ve Afyonkarahisar Koordinatörü Ali Aşlık’ın da katıldığı delege seçimleri 5850 üye üzerinden gerçekleşti. Üyelerin delege adaylarını oyladığı seçimde bir konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Ali Aşlık, birlik ve beraberlik mesajları vererek seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu’nun koordine ettiği delege seçimleri saat 12.30’ da başladı. 16.30’da oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından kullanılan oylar sayılmaya başlandı ve 400 delegenin kimler olduğu belirlendi.
 
 
Editör: Haber Merkezi