Dinar’da Genç İş Adamları Toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde kurulacak olan ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünü yaptığı Dinar Genç Girişimciler Kuruluna yapılan başvurular arasından değerlendirme yapılarak Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda Dinar Genç Girişimciler Kurulu oluşturdu.

Toplantı açılışında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu Kurt ve Oda personeli Suat Aker, Genç İşadamlarına Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışma yapısını ve gelecekte yapılması planlanan hedefleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının devamında daha önceki dönemlerde Odamızda Genç Girişimcilik Kurulunda yer alan kişiler ve başarıları anlatıldı. Özelliklede bir kaç dönem Genç Girişimciler Kurulunda görev alan ve şimdi Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta olan Ahmet Hakan Uyan örnek gösterilerek bugünün Genç Girişimcilerinin ilerleyen zamanlarda daha yüksek ve önemli mevkilerde görme istekleri bahsedildi.

Yapılan toplantıya ayrıca davet edilen şu an halen faal olarak Afyon Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Mesut Zobalı dan da yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler alındı.

Editör: Haber Merkezi