WUSHU SANDA Turnuvasından 4 Ödül Aldılar
Türkiye Wushu Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Aşıklar Şehri Altunhisar 2. İller Arası Wushu Sanda Turnuvası 13 ve 14 Eylül'de Altunhisar'da gerçekleştirildi.
74 ilden sporcunun katıldığı iller arası Wushu Sanda turnuvasına Afyon Emirdağ'ı temsilen Antrenör Ali Çiloğlu ve öğrencileri de katıldı.
İki gün süren turnuvasına Afyon'u temsilen ilçemizden katılan Ali Çiloğlu ve öğrencileri ilçemize 4 ödülle döndü.
Turnuvanın büyükler kategorisinde; ilçemizden katılan sporcular Mustafa Tok (70 kiloda) 3.lük ödülünü, Rıza Aydın (65 kiloda) 3.lük ödülünü, Orhan Kır (73 kiloda) 3.lük ödülünü aldılar. Turgut Sağlam ise (75 kiloda)
4.lük ödülünü alarak ilçemize döndüler.
Yapılan turnuva sonrası bir açıklama yapan Ali Çiloğlu şunları kaydetti : "Afyon'da ilk defa Emirdağ ilçesi wushu sanda dövüş sporlarına katıldı. Emirdağ'ı temsilen katıldığımız turnuvada 5 sporcudan 4'ü ödül aldı. Hedefimiz Türkiye şampiyonası ve Milli takımda yer almak. Emirdağ'ı böyle bir turnuvada temsile etmekten gurur duyuyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Uğur Kargın'a da buradan teşekkür ediyorum" dedi.
Aşıklar Şehri Niğde Altunhisar 2. İller Arası Wushu Turnuvası ümitler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay ve bayan kategorilerinde yapıldı. 14 İlden 271 sporcunun katıldığı turnuva da karşılaşmaların ardından ödül töreni yapıldı.
Editör: Haber Merkezi