BAŞKAN ÇÖL LOKMA DAĞITIMINA KATILDI
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Kutlu Doğum Haftası nedeni ile Belediye önünde düzenlenen lokma dağıtımına katıldı.
Allah (c.c.)’ın ‘Biz Seni Alemlere Rahmet olarak gönderdik’ dediği Peygamberimiz Hz.Muhammed’(S.A.V)in doğumunun 1443.yıldönümü münasebetiyle Belediye önünde lokma ve helva ikramı yapıldı.Bir gurup gönüllü hanımın katkıları ve Belediyemiz tarafından yapılan organizasyonla gerçekleştirilen dağıtıma Belediye Başkanı Mustafa Çöl İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bayanların Peygamberimizin doğum günü için okumuş oldukları hatimlerin duaları da yapıldı.Mevlid-i şerif okunduktan sonra topluca dua yapıldı.Çok sayıda vatandaşın katıldığı program birbirinden güzel ilahiler eşliğinde yaklaşık dört saat sürdü.
Başkan Çöl programa katılanlara lokma ikramında bulunduktan sonra hanımlar tarafından tedarik edilen seccadelerin dağıtımını da yaptı.Böyle özel bir günde gerçekleştirilen, bu organizasyona katkıları olan hanımlara tek tek teşekkür eden Başkan Çöl onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Haber Merkezi