Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi.
Cemil Akbaş  Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
Cumhuriyet tarihinde ilk kez halkımız kendi oylarıyla ve büyük bir teveccüh göstererek 12. Cumhurbaşkanı olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmiştir. Artı Recep Tayyip Erdoğan sadece bizim değil tüm Türk dünyasının, İslam âleminin ve mazlumların da cumhurbaşkanı olmuştur. 
Çatı adayı olarak takdim edilen CHP+MHP+12 partinin desteklediği söylenilen proje halkımız tarafından tasvip görmemiş, milletimiz “Milletin Adamı” nı cumhurbaşkanı seçmiştir. Milletin değerlerini savunan insanımızla barışık, Türkiye’yi lider ülke yapacak olan bugüne kadar da en güzel hizmetleri ülkemize getiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ülkemize hayırlı olsun. 10 Ağustos da “Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye” yolunda büyük bir adım atılmıştır. Vatandaşlarımız bugüne kadar yapılan hizmetleri takdir etmiş, her türlü provokasyona, iftira ve karalama kampanyalarına pirim vermemiş, başbakanına sahip çıkmıştır. Milletin aklıyla, ferasetiyle alay edenler bu seçimlerde de milletimizden büyük bir tokat yemişlerdir.
Bütün Türkiye de olduğu gibi Sandıklımızda da Ak Parti Teşkilatımız tüm kademeleriyle çalışmış ve Recep Tayyip Erdoğan’a %65 oranında Sandıklı tarihinin en yüksek oy desteğinin alınmasını sağlamıştır.
Öncelikle bu başarıda emeği geçen Ak Parti ilçe Yönetimindeki çalışma arkadaşlarıma, Belediye başkanımıza, Ak Parti gençlik kollarımıza, Ak Parti Kadın kollarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, %65 rekor destek veren Sandıklı halkımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Ak Partimiz Milletimizin hak ettiği daha nice güzel hizmetlere imza atacaktır. Sandıklı teşkilatı olarak bizlerde halkımızdan aldığımız güçle başbakanımızın çizdiği 2023,2053,2071 hedeflerine birlik ve beraberlik içerisinde sağlam adımlarla yürüyecek, insanımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ve Cumhurbaşkanımızın hayırlı olmasını diler, Sandıklı halkımıza partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
 
                                                                                                                                             Cemil AKBAŞ
                                                                                                                          Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı
  
Editör: Haber Merkezi