SANDIKLI’DA EĞİTİME DESTEK DERNEĞİ
Üniversitede okuyan ve ihtiyacı olan Sandıklı’lı öğrencilerimize burs vermek üzere “Sandıklı Eğitime Destek Derneği ” adında yeni bir dernek kuruldu.
Emekli Öğretmen Bekir Özçelik’ in geçici başkanlığını yürüttüğü derneğin ilk üyeleri ; Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Emekli öğretmenler Ahmet Sallı, İbrahim Tokmak, Murat açıkgöz, Ömer Tekin, ,eczacı Mehmet Mezgil, İş adamı Halil Kozan, Kuyumcu M.Ali Akman, kırtasiyeci Cemal Güleç, müteahhit Halil İnce, emekli sağlık memuru Halil Efe, emekli banka memuru Cengiz Yumak, Sanayici Hamdi Topkoç, perdeci Mustafa Gökkaya, konfeksiyoncu Kadir Seyman, iş adamı Abdullah Sümer, öğretmen Yasemin Topkoç, emekli Ticaret ve Sanayi Odası sekreteri Ahmet Nayan , ziraat mühendisi Ekrem Çavuş.
Dernek Başkanı Bekir Özçelik konu ile ilgili olarak şunları söyledi. “Üniversiteyi kazanan ancak maddi imkansızlıklar yüzünden büyük sıkıntılar çeken öğrencilerimizin durumu hepimizin bildiği bir gerçek. Bu gençlere sahip çıkmak, onların sıkıntılarına bir nebze olsun çözüm üretmek ,maddi durumu müsait olan her Sandıklı ‘lının üzerine düşen vazifedir diye düşünüyoruz.Bu çocuklar bizim çocuklarımız.Onların tahsil hayatlarını başarılı bir şekilde bitirip hayata atılmalarına destek olmalıyız.Bütün Sandıklı’lı hayırsever hemşerilerimizin imkanları nispetinde, karınca kararınca bu ulvi vazifede görev almalarını arzu ediyoruz.”dedi.
Öğrencilerimize burs vermek isteyen , sponsor olmak isteyen hemşerilerimiz dernek üyelerinden herhangi birisiyle irtibata geçip bilgi alabilir.Aşağıdaki irtibat telefonlarını arayarak da bilgi alabilirler.
gsm: 0542 313 97 10   ( Bekir Özçelik )
gsm: 0533 435 48 87   ( Ekrem Çavuş )
Editör: Haber Merkezi