Karatede Güngel Şampiyon……
06.Eylül 2014 tarihinde 9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasın İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonun da 11 ülkeden150 kadın, 281 erkek sporcu mücadele verdiği turnuva sonunda ilimiz Şampiyonlar Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Selahattin GÜNGEL, Ümit Erkekler kata dalında birinci oldu.
Daha önceki yıllarda balkan Şampiyonu olan Milli sporcumuz Selahattin GÜNGEL,Bu sene yıldızlardan Ümitler Kategorisine geçti ve kendisinden iki yaş büyük sporculara karşı ortaya koyduğu performans izleyenleri adeta büyüledi.
Selahattin GÜNGEL’’ Hedefim Ekim ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında birincilik . Avrupa Şampiyonasında Ülkemi temsil ederek ora dada şampiyon olmak. Bunun içinde çok ciddi bir   program dahilinde Babam aynı zamanda hocam Mehmet GÜNGEL ile Antrenmanlarım sürmekte’’ dedi
Türk sporcular, dağıtılan 27 altın madalyanın 26’sını kazanırken, 21 gümüş, 45 gümüş madalyalık performansı ile genel sıralamada zirvede yer aldı. Birer altın, gümüş ve bronz madalya kazanan Bulgaristan ikinci sırayı alırken, 2 gümüş, 4 bronzluk performansı ile Rusya da üçüncülüğü elde etti.
1.Selahattin Güngel                        Türkiye
2.Roman Heydarev                           Azerbaıjan
3.Muhammed Ahmed Babajan    Kuwaıt
3.Salman Aloud                                 Kuwaıt
Editör: Haber Merkezi